trouwen

In de Vesting Naarden hoort u het kleine klokje van de Grote Kerk luiden – er wordt getrouwd! Uw genodigden lopen binnen over de rode loper onder het glimmend koper van de kronen. Al naar gelang de grootte van uw gezelschap en uw persoonlijke wensen vindt uw huwelijksvoltrekking plaats in de intieme beslotenheid van het eeuwenoude koor, rondom de preekstoel of in klassieke lengteopstelling voor het monumentale koorhek. Klik hier voor onze plattegrond.

Na de huwelijksvoltrekking verlaat u de kerk voor een fotomoment op het torenplein, waar de bruidsklokken uw huwelijk bejubelen! Ondertussen wordt in de kooromgang van de kerk de Champagne door uw cateraar in de glazen geschonken. Over enkele minuten zal de bruidstaart aangesneden worden en begint de receptie…

Het team van Stichting Grote Kerk Naarden, dat u met raad en daad ondersteunt, heeft haar sporen inmiddels bewezen. Velen – waaronder een prinselijk paar – hebben elkaar in de kerk hun ja-woord gegeven. Voor elk huwelijk wordt een draaiboek geschreven; achter de schermen wordt elk detail tot in de puntjes verwerkt. Alle partijen zijn naadloos op elkaar afgestemd; niets wordt aan het toeval overgelaten.

Welkom in de Grote Kerk Naarden. U bent te allen tijde van harte welkom om de kerk te bezichtigen en uw aanstaand huwelijk met ons door te nemen.