Met veel plezier maakt het Bestuur van Stichting Grote Kerk Naarden bekend dat per 1 maart 2019 drs. Ellen Snoep de nieuwe directeur van de stichting wordt.

Ellen Snoep heeft jarenlange ervaring in de wereld van cultureel erfgoed en cultuurparticipatie. Zij werkt tot 1 maart bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem als Hoofd van de afdeling Netwerkprojecten. Onder haar leiding werd onder meer het landelijke Canonnetwerk ontwikkeld en groeide de Maand van de Geschiedenis uit tot de grootste historische manifestatie van Nederland.
Ellen: “Grote Kerk Naarden is een prachtig en uniek monument én een ontmoetingsplek voor bezinning en inspiratie voor mensen in en buiten het Gooi. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn passie voor erfgoed, publiek en cultureel ondernemerschap Grote Kerk Naarden nog sterker op de kaart te zetten samen met het betrokken team van medewerkers en vrijwilligers.”
Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat met Ellen Snoep een volgende stap gezet kan worden in de verdere professionalisering van de stichting en de toekomstbestendigheid van Grote Kerk Naarden als belangrijk cultureel monument binnen en buiten Naarden Vesting.
__________________________________________________________________________________
Voor meer informatie en een foto in hoge resolutie:
Eveline ter Veer, Office Manager
info@grotekerknaarden.nl
035-6949873