diners

U wilt uw gasten fêteren in één van de mooiste monumentale locaties van Nederland en u bent niet alleen op zoek naar een schitterend, centraal gelegen decor, maar ook naar een organisatie die met u perfectie nastreeft, grote ervaring bezit en erop toeziet dat alle betrokken partijen goed samenwerken. U wilt uw genodigden naast culinaire verfijningen, ook de verbluffende schoonheid van de eeuwenoude vesting Naarden voorschotelen. Voor ons is die totale ervaring heel belangrijk, immers: wij hebben een naam opgebouwd als gastheer op het hoogste niveau. Met een klein gezelschap (tot 60 personen) kunt u intiem dineren in de beslotenheid van het eeuwenoude koor, aan een rijkelijk gedecoreerde tafel onder het verlichte tongewelf. De kaarsen op tafel, de gedimde kroonluchters… een spectaculaire ervaring.

Grote gezelschappen (tot ca. 650 personen) dineren na een ontvangst in het koor en de kooromgang eveneens in het zicht van het tongewelf: in plaats van onderborden worden voor uw genodigden spiegels op tafel gelegd! Het gebouw is voorzien van uitstekende faciliteiten die aansluiten bij de wensen van uw gasten. Zo is de kerk niet alleen heerlijk verwarmd, maar ook voorzien van vloerverwarming voor extra comfort.

Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte cateraar, gepast entertainment, decoratie en (persoons-) beveiliging. Uw gasten kunnen in Naarden blijven logeren en eventueel de volgende dag deelnemen aan een stadswandeling, rondvaart of bezoek aan een museum. U bent te allen tijde van harte welkom om de kerk te bezichtigen en uw plannen met ons door te nemen.