concerten

De Grote Kerk Naarden heeft een rijke concertervaring. De jaarlijkse uitvoeringen van de Matthäus Passion van J.S. Bach, uitgevoerd door De Nederlandse Bachvereniging en bezocht door duizenden concertgangers, zijn daar een goed voorbeeld van.

Door de alom geprezen akoestiek, sfeer en faciliteiten voelen vele orkesten en koren – groot en klein – zich sterk verbonden met de Grote Kerk Naarden. De kerk biedt ruimte voor uw publiek (tussen 50 en 1750 plaatsen), ruimte voor uw musici (verkleedkamers) en ruimte voor arrangementen rondom uw concert (hotels, restaurants).

In december worden uw bezoekers getrakteerd op een sprookjesachtig decor: fakkels bij de toren, metershoge kerstbomen binnen en glühwein in de pauze. Achter de schermen assisteren wij u met de logistieke organisatie: uw podiumwensen worden uitgevoerd en audiovisuele ondersteuning, beveiliging en crewcatering worden voor u tot in de puntjes geregeld. U bent te allen tijde van harte welkom om de kerk te bezichtigen en uw plannen met ons door te nemen.