beurzen en exposities

De Grote Kerk Naarden heeft ruime ervaring als beurs- en expositielocatie. De aantrekkingskracht van het monumentale gebouw en de Vesting Naarden is ongekend. De kerk heeft ca. duizend vierkante meter oppervlak dat in zijn geheel of deels door u kan worden ingericht. De sobere, witte muren met hoog daarboven het schitterend beschilderde tongewelf zullen uw opstelling een extra dimensie geven.

De kerk is een functioneel en veelzijdig gebouw: onder de toren een brede entree met aan weerszijden een balie voor uw medewerkers, krachtstroom, WIFI, een grote keuken voor koffie en koude gerechten, behaaglijke lucht- en vloerverwarming, toiletten (ook voor mindervaliden) en een aparte ruimte waar uw organisatie kantoor kan houden. Daarnaast is de kerk zeer goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen op loopafstand.

Ons team zal u met raad en daad bijstaan vanaf het eerste contact en kan met u meedenken over de inrichting, verlichting, audiovisuele ondersteuning, catering, beveiliging en logistiek. U bent te allen tijde van harte welkom om de kerk te bezichtigen en uw plannen met ons door te nemen.